Η Εταιρία

Η Νέδων Διαχείριση & Ανάπτυξη Ακινήτων δραστηριοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια στην ανάπτυξη ιδιαίτερων τουριστικών κατοικιών και συγκροτημάτων στη Βόρεια Ελλάδα. Οι περιοχές στις οποίες αναπτύσσει τα έργα της η εταιρεία, βρίσκονται σε στρατηγικές θέσεις, οι οποίες ελαχιστοποιούν την απόσταση από όλο το Βαλκανικό τόξο και χαρακτηρίζονται από ευκολία στην πρόσβαση.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, ο ιδιαίτερος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, η φυσική ομορφιά των γεωτεμαχίων που επιλέγονται για την ανάπτυξη των συγκροτημάτων, η διαχρονικότητα των κατασκευών, η γειτνίαση με υποδομές είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των έργων της εταιρείας.

Οι συνεργάτες της Νέδων Κατασκευαστικής χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο κατάρτισης και είναι διακεκριμένοι στον τομέα τους σε πανελλήνιο επίπεδο, ενώ διαθέτουν στο χαρτοφυλάκιά τους έργα και στο εξωτερικό. Αρχιτέκτονες, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία, έχουν αναλάβει έργα στα Αραβικά Εμιράτα, στη Μαδρίτη, στη Φλωρεντία, στις Βρυξέλες, στο Τόκυο, στο Λονδίνο, στη Ρωσία, στην Κύπρο, εκτός από βασικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Η Νέδων Διαχείριση & Ανάπτυξη Ακινήτων έχει ολοκληρώσει την κατασκευή πολυάριθμων και διαφορετικών τύπων κατοικιών, (διαμερίσματα, μονοκατοικίες και βίλες)  και επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στην κατασκευή ξενοδοχειακών καταλυμάτων.
Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα