жилищен за проданЗА ПРОДАН

140.000€
 • етаж: партер
 • стаи: 3
 • бани: 2
 • НОВА
 • Климатик
 • градина
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

50.000€
 • етаж: 4
 • стаи: 1
 • бани: 1
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

120.000€
 • етаж: партер
 • стаи: 2
 • бани: 1
 • НОВА
 • градина
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

750.000€
 • етаж: 7
 • стаи: 3
 • бани: 1
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

вила 850 m2

Panorama

1€
 • етаж: полу сутерен
 • стаи: 5
 • бани: 5
 • НОВА
 • басейн
 • градина
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

вила 450 m2

Kassandra

1.500.000€
 • етаж: партер
 • стаи: 4
 • бани: 4
 • басейн
 • градина
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

150.000€
 • етаж: 7
 • стаи: 2
 • бани: 1
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

160.000€
 • етаж: партер
 • стаи: 2
 • бани: 1
 • градина
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

вила 560 m2

Panorama

850.000€
 • етаж: партер
 • стаи: 5
 • бани: 5
 • Климатик
 • градина
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

вила 450 m2

Thermaikos

1.300.000€
 • етаж: партер
 • стаи: 3
 • бани: 1
 • НОВА
 • градина
ПОДРОБНОСТИ
Преглед на имотаТърсене


Препоръчани