стамбени фор СалеПРОДАЈА

250.000€
 • спрат: 2
 • собе: 8
 • Купатила: 2
 • башта
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

185.000€
 • спрат: приземље
 • собе: 3
 • Купатила: 2
 • башта
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

65.000€
 • спрат: 1
 • собе: 2
 • Купатила: 1
 • Нови развој
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

428.000€
 • спрат: 8
 • собе: 1
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

450.000€
 • спрат: приземље
 • собе: 4
 • Купатила: 3
 • башта
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 79 m2

Kassandra

125.000€
 • спрат: 1
 • собе: 2
 • Купатила: 1
 • базен
 • башта
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

180.000€
 • спрат: подрум
 • собе: 4
 • Купатила: 2
 • башта
ДЕТАЉИ
Погледај некретнинеПРЕТРАГА


феатуред